FacebookInstagramYoutubePinterest2103316634
2103228904

Συχνές ερωτήσεις - Vagrancy Lifestyle

Πως μπορώ να ψωνίσω;

Στη σελίδα μας, η διαδικασία αγοράς είναι πολύ απλή! Κάνετε 'κλικ' στο μοντέλο και θα εμφανιστεί το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, επιλέγετε το χρώμα και το μέγεθος και πατάτε το "Αγορά". Έπειτα πηγαίνετε στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας κλικάρετε πάνω στο εικονίδιο με το καροτσάκι. Κατόπιν ακολουθείτε τα βήματα της διαδικασίας αγοράς.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Υπάρχουν 3 τρόποι πληρωμής.Εσείς επιλέξτε αυτόν που σας βολεύει.
- Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος.
- Πιστωτική Κάρτα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VISA ή MASTERCARD για τη συναλλαγή σας. Θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ασφάλεια των συναλλαγών σας και εγγυόμαστε για αυτήν. Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα της παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, μεταφέρεστε στο ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον της ALPHA BANK για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η κάρτα σας ελέγχεται και το ποσό δεσμεύεται. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποκαλύπτονται μόνο στην τράπεζα και όχι σε εμάς ή σε κάποιον τρίτο, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη εξασφάλιση της συναλλαγής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Alpha Bank: www.alphabank.gr .
- Pay Pal: O ασφαλέστερος παγκοσμίως τρόπος για πληρωμές μέσω διαδικτύου. Σε εμάς δεν αποκαλύπτετε κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε αυτόματα στο περιβάλλον της Paypal και εκεί συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Pay Pal: www.paypal.com .

 

Μπορώ να επιστρέψω το προϊόν;

Στην περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν που παραλάβατε , μπορείτε να το αντικαταστήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής, συμπληρώνοντας το Έντυπο Αλλαγής το οποίο θα βρείτε εδώ.Το έντυπο αλλαγής θα σας κατατοπίσει πλήρως για τη διαδικασία επιστροφής. Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να μας καλέσετε στα 210 3316634 - 210 3228904 (10:00πμ - 17:00μμ)

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν αποσφραγισθεί και δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή οι κάθε είδους επισημάνσεις τους, και απαραίτητα εφόσον συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης. ΤΑ ΜΑΓΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι VAGRANCY LIFESTYLE, Ερμού 86, Μοναστηράκι, ΤΚ 10554, ΑΘΗΝΑ. Η αποστολή της επιστροφής πραγματοποιείται μόνο μέσω της SPEEDEX (για την Ελλάδα) , και χρέωση επιστροφής στον κωδικό μας. Το κόστος εξόδων αποστολής της αλλαγής και μετέπειτα επιστροφής του προϊόντος ανέρχεται στα 6 ευρώ και επιβαρύνουν τον αγοραστή κατα την παραλαβή του προϊόντος αλλαγής.

Πριν από κάθε επιστροφή, συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης της Vagrancy Lifestyle.

Υπάρχουν έξοδα αποστολής;

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 49ευρώ εντός Ελλάδος είναι δωρέαν . Άλλως διαμορφώνεται στα 2,90ευρώ . Το κόστος αποστολής για το εξωτερικό διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει και την χώρα αποστολής , δεδομένα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο αποστολών των ΕΛΤΑ COURIER .

Πόσες μέρες χρειάζονται για την αποστολή του προϊόντος;

Η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται σε 1- 4 εργάσιμες μέρες (εντός Ελλάδος) και 2 - 6 εργάσιμες μέρες (εκτός Ελλάδος, για το εξωτερικό).

Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές μου;

Για τις συναλλαγές σας χρησιμοποιείτε το σύστημα της ALPHA BΑΝΚ, άρα όλα τα δεδομένα που εισάγεται είναι σε ασφαλή τραπεζικό «περιβάλλον» και καλύπτεται από πρωτόκολλο ασφαλείας SSL με κρυπτογράφηση 128bit, την πιο ισχυρή σήμερα. Σημειώνεται ότι για λόγους ασφαλείας, η εταιρεία μας και ο διαδικτυακός μας τόπος www.vagrancylifestyle.com δεν έχουν πρόσβαση, δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.

Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα;

Σημειώνεται ότι για λόγους ασφαλείας, η εταιρεία μας και ο διαδικτυακός μας τόπος www.vagrancylifestyle.com δεν έχουν πρόσβαση, δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.

Σε τι εξυπηρετεί η δημιουργία λογαριασμού (create account);

Δε χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος χρήστης για να πραγματοποιήσετε αγορά. Όμως σε περίπτωση που γίνετε μέλος της VAGRANCYLIFESTYLE.com, οι αγορές σας θα είναι ευκολότερες και γρηγορότερες καθώς τα στοιχεία σας συμπληρώνονται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας (μπορείτε φυσικά να τα αλλάξετε όποτε το επιθυμείτε στην επιλογή "ο λογαριασμός μου"). Επίσης, αποκτάτε τη δική σας wishlist ώστε να παρακολουθείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Τι γίνεται αν ξεχάσω τον κωδικό μου;

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, δώστε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ώστε να σας αποσταλεί εκ νέου ο κωδικός σας.

Μπορώ να αγοράσω τα ρούχα μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα;

Η συλλογή της εταιρίας Vagrancy Lifestyle είναι διαθέσιμη , εκτός απο το ηλεκτρονικό κατάστημα, και στα ομώνυμα φυσικά καταστήματα της εταιρίας στην Αθήνα, στην Λάρισα , στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Πάρο , καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία και Σλοβακία.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Στη διαθέση σας καθημερινά 10:00 - 17:00 λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, καλώντας στο +30 210 3228904 . Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στο orders@vagrancylifestyle.com, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , στη σελίδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/VagrancyLifestyle/ και στο λογαριασμό της Vagrancy στο Instagram : https://www.instagram.com/vagrancy_lifestyle/