Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
VAGRANCY LIFESTYLE
Συχνές ερωτήσεις - Vagrancy Lifestyle
Στη σελίδα μας, η διαδικασία αγοράς είναι πολύ απλή! Κάνετε 'κλικ' στο μοντέλο και θα εμφανιστεί το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, επιλέγετε το χρώμα και το μέγεθος και πατάτε το "Αγορά". Έπειτα πηγαίνετε στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας κλικάρετε πάνω στο εικονίδιο με το καροτσάκι. Κατόπιν ακολουθείτε τα βήματα της διαδικασίας αγοράς.
Υπάρχουν 3 τρόποι πληρωμής.Εσείς επιλέξτε αυτόν που σας βολεύει.

- Αντικαταβολή: Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος.

- Πιστωτική Κάρτα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VISA ή MASTERCARD για τη συναλλαγή σας. Θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας την ασφάλεια των συναλλαγών σας και εγγυόμαστε για αυτήν. Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα της παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, μεταφέρεστε στο ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον της ALPHA BANK για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η κάρτα σας ελέγχεται και το ποσό δεσμεύεται. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποκαλύπτονται μόνο στην τράπεζα και όχι σε εμάς ή σε κάποιον τρίτο, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη εξασφάλιση της συναλλαγής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Alpha Bank: www.alphabank.gr.

- Pay Pal: O ασφαλέστερος παγκοσμίως τρόπος για πληρωμές μέσω διαδικτύου. Σε εμάς δεν αποκαλύπτετε κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε αυτόματα στο περιβάλλον της Paypal και εκεί συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Pay Pal: www.paypal.com.
Στην περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν που παραλάβατε , μπορείτε να το αντικαταστήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής, συμπληρώνοντας το Έντυπο Αλλαγής το οποίο θα βρείτε εδώ. Το έντυπο αλλαγής θα σας κατατοπίσει πλήρως για τη διαδικασία επιστροφής. Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3228904 (09:00πμ - 17:00μμ)

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν αποσφραγισθεί και δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή οι κάθε είδους επισημάνσεις τους, και απαραίτητα εφόσον συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης.

ΤΑ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία που να προστατεύει το επίσημο κουτί του προϊόντος αλλά και το ίδιο το προϊόν, δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρία μας και θα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη. Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι VAGRANCY LIFESTYLE, Σειρήνων 4, Παλαίο Φάληρο, ΤΚ 17561. Η αποστολή της επιστροφής πραγματοποιείται μέσω της SPEEDEX (για την Ελλάδα) , και χρέωση επιστροφής στον κωδικό μας. Το κόστος εξόδων αποστολής της αλλαγής και μετέπειτα επιστροφής του προϊόντος ανέρχεται στα 5 ευρώ και επιβαρύνουν τον αγοραστή κατα την παραλαβή του προϊόντος αλλαγής.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή χρημάτων ακολουθείται στις παρακάτω περιπτώσεις:

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη. (όπως είχε κατά το χρόνο της παράδοσης στον πελάτη) και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα.

Προϊόντα που στέλνονται χωρίς εξωτερική συσκευασία που να προστατεύει το προϊόν δεν θα γίνονται δεκτά από την εταιρία μας και θα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά την παραλαβή του (απόδειξη, τιμολόγιο).

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδεικνύει ο πελάτης αν έχει πληρώσει με αντικαταβολή, διαφορετικά θα επιστρέφονται αυτόματα αν έχει πληρώσει με κάρτα ή Paypal.

Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος (για την Ελλάδα 5€) αν στείλει το δέμα πίσω με χρέωση στον κωδικό της εταιρίας μας με Speedex,

*διαφορετικά μπορεί να στείλει το δέμα με δική του χρέωση με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική και δε θα γίνει αφαίρεση των 5€ κατα την επιστροφή της αξίας του προιόντος .*

Πριν από κάθε επιστροφή, συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης της Vagrancy Lifestyle.
Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ εντός Ελλάδος είναι δωρέαν. Άλλως διαμορφώνεται στα 2,90 ευρώ. Το κόστος αποστολής για το εξωτερικό διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει και την χώρα αποστολής, δεδομένα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο αποστολών της DHL COURIER .
Η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται σε 1- 4 εργάσιμες μέρες (εντός Ελλάδος) και 2 - 6 εργάσιμες μέρες (εκτός Ελλάδος, για το εξωτερικό).
Για τις συναλλαγές σας χρησιμοποιείτε το σύστημα της ALPHA BΑΝΚ, άρα όλα τα δεδομένα που εισάγεται είναι σε ασφαλή τραπεζικό «περιβάλλον» και καλύπτεται από πρωτόκολλο ασφαλείας SSL με κρυπτογράφηση 128bit, την πιο ισχυρή σήμερα. Σημειώνεται ότι για λόγους ασφαλείας, η εταιρεία μας και ο διαδικτυακός μας τόπος www.vagrancylifestyle.com δεν έχουν πρόσβαση, δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.
Σημειώνεται ότι για λόγους ασφαλείας, η εταιρεία μας και ο διαδικτυακός μας τόπος www.vagrancylifestyle.com δεν έχουν πρόσβαση, δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.
Δε χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος χρήστης για να πραγματοποιήσετε αγορά. Όμως σε περίπτωση που γίνετε μέλος της VAGRANCYLIFESTYLE.com, οι αγορές σας θα είναι ευκολότερες και γρηγορότερες καθώς τα στοιχεία σας συμπληρώνονται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας (μπορείτε φυσικά να τα αλλάξετε όποτε το επιθυμείτε στην επιλογή "ο λογαριασμός μου"). Επίσης, αποκτάτε τη δική σας wishlist ώστε να παρακολουθείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, δώστε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ώστε να σας αποσταλεί εκ νέου ο κωδικός σας.
Η συλλογή της εταιρίας Vagrancy Lifestyle είναι διαθέσιμη, εκτός απο το ηλεκτρονικό κατάστημα, και στo ομώνυμo φυσικό κατάστημα της εταιρίας στην Αθήνα, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία και Σλοβακία.
Στη διαθέση σας καθημερινά 10:00 - 17:00 λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, καλώντας στο +30 210 3228904 . Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στο orders@vagrancylifestyle.com, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , στη σελίδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/VagrancyLifestyle/ και στο λογαριασμό της Vagrancy στο Instagram : https://www.instagram.com/vagrancy_lifestyle/