Τρόποι Αποστολής

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τους τρόπους αποστολής πριν προχωρήσετε με την παραγγελία σας.

1. Μέσω Γενικής Ταχυδρομικής (Courier) - εντός Ελλάδας

Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 5 εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία που λαμβάνετε το email επιβεβαίωσης για την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται απο την courier Γενική Ταχυδρομική, με την οποία συνεργαζόμαστε, σε Ελλάδα και σε εξωτερικό. 

Η αποστολή για τις παραγγελίες εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελία άνω των 49 ευρώ. (για παραγγελία αξίας μικρότερης των 49ευρώ υπάρχει κόστος αντικαταβολής 2,90ευρώ) 


2. Μέσω Γενικής Ταχυδρομικής (Courier) - εκτός Ελλάδας

Για τις αγορές σας, ΜΟΝΟ από το εξωτερικό (εκτός Ελλάδας) ή για αποστολή στο εξωτερικό, τα προϊόντα τα λαμβάνεται στην διεύθυνση που δηλώσατε, μέσω της εταιρίας Γενικής Ταχυδρομικής. Η αποστολή των παραγγελιών για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι δωρεάν. Η παραγγελία σας έχει χρόνο παράδοσης έξι (6) εργάσιμων ημερών.


3. Κύπρος

Για την Κύπρο, τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ αλλιώς υπάρχει χρέωση 8 ευρώ. Η πάραδοση μπορεί να γίνει μέσω courier σε 4 - 5 εργάσιμες ημέρες ή με μεταφορική σε 7 - 10 εργάσιμες. Σε περίπτωση που το κόστος της παραγγελίας ξεπερνά τα 150 ευρώ, η παράδοση γίνεται μόνο με μεταφορική. 

T 2103316634 - 2103228904

Δωρεάν Μεταφορικά

Ελλάδα: για παραγγελία εντός Ελλάδος αξίας άνω των 49 ευρώ δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελία αξίας μικρότερης των 49 ευρώ κόστος αποστολής - αντικαταβολής 2,90 ευρώ
Κύπρος: για παραγγελία στην Κύπρο αξίας άνω των 150 ευρώ δωρεάν μεταφορικά.