Τρόποι Αποστολής

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τους τρόπους αποστολής πριν προχωρήσετε με την παραγγελία σας.


1. Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 5 εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία που λαμβάνετε το email επιβεβαίωσης για την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται απο την courier  SPEEDEX, με την οποία συνεργαζόμαστε για τις παραδόσεις εντός Ελλάδος.

Η αποστολή για τις παραγγελίες εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελία άνω των 49 ευρώ. (για παραγγελία αξίας μικρότερης των 49ευρώ υπάρχει κόστος αντικαταβολής 2,90ευρώ)


2. Η αποστολή στο εξωτερικό γίνεται με τα ΕΛΤΑ courier και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται εντός 15 εργάσιμων ημέρών, ανάλογα με την χώρα αποστολής. Το κόστος της αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας και ανάλογα με την χώρα αποστολής.


3. Για την Κύπρο, το κόστος απόστολής διαμορφώνεται στα 11€ για παραγγελίες βάρους εώς 1kg. Η αποστολή  πραγματοποιείται με την εταιρία ΕΛΤΑ και ο χρόνος παράδοσης είναι 10 ημέρες.

T 2103316634 - 2103228904

Δωρεάν Μεταφορικά

Ελλάδα: για παραγγελία εντός Ελλάδος αξίας άνω των 49 ευρώ δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελία αξίας μικρότερης των 49 ευρώ κόστος αποστολής - αντικαταβολής 2,90 ευρώ
Κύπρος: για παραγγελία στην Κύπρο αξίας άνω των 150 ευρώ δωρεάν μεταφορικά.